Фенове на Левски на бунт срещу ръководството

OFFNews 15 юни 2019 в 11:49 7676 0

Кредитът на доверие към новото ръководство на Левски се изчерпа още преди да е изигран един официален мач от новия сезон. Това поне показват реакциите на феновете, отразени в страницата на Националния клуб на привържениците (НКП).

Вчера и днес страницата е залята с декларации от различни подразделения в страната, в които те изразяват открито недоверието си към случващото се на "Герена".

Привържениците беснеят от липсата на селекция, а капката, която явно е преляла чашата е последното назначение по върховете на Левски.

Става въпрос за обявяването на Ивайло Петков за спортен директор на "синия" клуб. Във всички публикувани до този момент реакции се застъпва тезата, че е недопустимо бивш играч на Литекс да заема този пост.

"Звучи като виц, но вие го превръщате в реалност. Има ли нормален човек, който да се съмнява къде лежи лоялността на Ивайло Петков?", пишат от "Синя Враца".

"Докато се чудим, как ръководството ще комплектува боеспособен състав за новия сезон, ни изненада новината, че е назначен спортен директор, но не специалист с опит и стратегия за бъдещето развитие, който бе търсен толкова усърдно през последните пет месеца, а Ивайло Петков", допълват от фен клуб VANDALS PLEVEN.

Декларации пуснаха също и от Варна, Велико Търново, София. Очаква се броят им да расте.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови