Фенове на ЦСКА зоват за бойкот на дербито с Левски

OFFNews
12 февруари 2020 в 01:45 | 1531 |1

Фенове на ЦСКА призовават за тотален бойкот на вечното дерби срещу Левски в събота и евентуален протест, след като научиха, че отново се наливат пари в клуба от "Герена".

Запалянковците смятат, че не трябва да се купуват билети за секторите "В" и "Г", защото приходите влизали в касата на закъсалия финансово Левски.

Феновете са недоволни от двойния аршин, който се проявява по отношение на Левски и ЦСКА. "Сините" ползват стадиона без наем, докато ЦСКА плаща сериозна сума за ползване на "Българска армия" и Панчарево.

В социалните мрежи се появи призив за протест за равноправие на отборите, като се очаква да се включат и пловдивчани.

Други фенове са на мнение, че не сега е моментът за протести, а напротив - отборът трябва да бъде подкрепен, защото една победа в събота ще задълбочи кризата в Левски, а и сините фенове ще се обезверят след мобилизацията в последните дни.

Новак

Рейтинг : 10136

12.02 2020 в 04:05 1
+ 0
- 0
ЦСКА няма шанс в този мач - даже може да инкасира рекордна загуба от сорта на 7-8 гола. Едно заради емоционалния заряд на публиката на Левски друго заради сбирщината на Армията. Този отбор няма облик, няма лидер, няма дух - някаква група наемници.
Та феновете да бойкотират собствените си некадърници, които не вкараха гол през цялата зимна подготовка.