Фенове уцелиха с бутилка сексапилното пресаташе на Цървена звезда

OFFnews 22 август 2019 в 21:30 2459 0

Скандали съпътстваха първия плейофен мач за влизане в групите на Шампионската лига между Йънг Бойс и Цървена звезда, който завърши 2:2 в Берн, пише "24 часа".

Сексапилната Татяна Сайкович, която е пресаташе на сръбския гранд, бе нацелена с бутилка по пътя към миксзоната.

За радост шишето ударило ръката на атрактивната дама и не ѝ е нанесло някакво сериозно нараняване, а само я стреснало.

От швейцарския клуб изразиха съжалението си за случилото се обявиха, че записите от камерите за видеонаблюдение ще бъдат детайлно прегледани, за да бъде открит извършителят и съответно наказан.

Над 5000 нахъсани сръбски фенове пък се погрижиха за безредици около мача. Преди него те организираха шествие, за да мине то мирно, се наложи швейцарски полицай да произведе предупредителни изстрели. При шествието петима са ранените, а трима - арестуваните.

На стадиона привържениците на Звезда решиха, че определеният за тях сектор не им стига, и започнаха да се настаняват на чужди места, което също предизвика проблеми.

След равенството 2:2 те започнаха да мятат запалителни ракети по терена и да дивеят, все едно вече са в Шампионската лига.

Полицаята трябваше да се намесва и при инцидент с бар, който сърби обстрелвали с кенчета бира. Причината - знаме с инициали LGBT (лесбийки, гейове, бисексуални, трансджендъри - б.р.).

Иначе в самия мач бившият вратар на Лудогорец Милан Борян отново направи феноменални спасявания на вратата на Звезда

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови