Феновете на Черно море готвят "топло" посрещане на Левски (видео)

OFFNews 09 ноември 2018 в 15:17 1655 0

Снимка chernomorepfc.bg

Феновете на Черно море готвят ново горещо посрещане за Левски. "Моряците" приемат столичани в мач от 15-ия кръг на Първа лига в събота от 15:00 часа.

Националният фенклуб на варненци публикува специален призив за мача, чиято цел е да привлече повече хора на "Тича" и сподели видео за съперничеството между двата тима.

"Датата е 10 ноември, денят събота, часът е 15:00 часа, а мястото повече от известно - стадион "Тича", нашият дом! Бъди с нас на стадиона, ела и подкрепи отбора на Варна, нека отново да доминираме заедно! За честта на Варна!", гласи посланието.

Иначе проблемите на Левски не спират до тук. "Сините" са на път да изгубят основен футболист без пари. По информация на "Меридиан мач" Жерсон Кабрал влиза в плановете на куп чуждестранни клубове, които го изкушават да премине при тях с висока заплата като свободен агент.

Договорът на холандеца с 26-кратните шампиони изтича в края на сезона и все още не е подновен. Ако това не се случи до края на годината, то офанзивният футболист ще може да води преговори с други клубове, които имат интерес към него.

Кабрал намери формата си след идването на Славиша Стоянович. Холандецът замести по най-добрия начин контузения Паулиньо. До този момент Жерсон има 4 гола и 3 асистенции в Първа лига.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови