Феновете на Етър готвят десант за баража с Левски

OFFNews 27 май 2019 в 18:18 2634 0

Сериозен интерес проявиха великотърновските фенове за важната битка между любимия Етър и столичния Левски с цена участие в Лига Европа, информира сайтът на "болярите".

Ръководството на клуба отпусна безплатни автобуси за всички желаещи, които трябваше да се записват днес до 13 ч. Два пълни автобуса ще тръгнат утре точно в 15 ч. от паркинга пред стадион „Ивайло”. Те ще бъдат за всички записали се предварително.

Предвижда се автобусите да пристигнат на стадион „Георги Аспарухов” малко след 18 ч. – достатъчно време преди двубоя.
Още толкова фенове ще пътуват с коли в автопохода, организиран от Фенклуб Етър. Много привърженици планират да тръгнат за София и самостоятелно, а подкрепа се очаква и от фенове на Етър, които живеят в столицата.

Така че точната бройка на „виолетовото” присъствие няма как да е ясна предварително, но при всички случаи ще наброява няколкостотин фенове. В някои медии дори се появи цифрата 1000 души, а домакините очакват посещаемост между 10 и 15 000 зрители.

За гостуващата публика домакините са отредили Сектор Г. Цените на билетите за там за по 5 лв., те ще бъдат продавани на касата пред Сектор Г.

Толкова струват билетите и за Сектор Б, за Сектор В са по 7 лв., а за Сектор „STRABAG“ са по 10 лв. (Блок 1,2,3,4,5, 6, 7 и Прес ложа), 20 лв. (Ложа 2 и 3), а вип талоните са по 50 лв.

Футболистите на Етър са вече в столицата, където се готвят за мача. Наказани играчи няма, както и други контузени освен трайно отсъстващите.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови