Феновете на Юнайтед с остри критики към Фелаини

OFFNews 28 април 2017 в 12:35 1917 0

Изявата на Маруан Фелаини доведе до голямо разочарование и гняв сред феновете на Манчестър Юнайтед в социалните мрежи, където гаврите с него бяха големи.

Халфът влезе в пререкание със Серхио Агуеро по време на двубоя на "червените дяволи" срещу Сити след което го удари с глава, заради което бе изгонен от терена. Срещата пък завърши без победител - 0:0.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо смята, че Серхио Агуеро е основната причина за червения картон на белгиеца.

Не така обаче мислят привържениците на "червените дяволи", които заляха Туитър с цветущи коментари по повод ситуацията. Освен критиките, феновете отново не пропуснаха да сравнят белгиеца с анимационния герой от сериала "Семейство Симпсънс" - Сайдшоу Боб.

"Не обвинявайте Фелаини. Мачът е толкова слаб и не съм изненадан, че искаше да напусне терена по-рано", "Моля, продайте Фелаини, моля...", "Честно казано, това трябва да е края на Фелаини в Юнайтед. Той не е достатъчно добър за този клуб. Не съм изненадан от глупавата му постъпка", бяха сред най-колоритните статуси в социалната мрежа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови