Феновете на Левски купиха 11 000 билета за отложен мач без публика

OFFNews 14 март 2020 в 19:52 1828 0

Близо 11 000 виртуални билета бяха закупени от феновете на Левски за мача с Лудогорец, който трябваше да се играе при закрити врата днес, но в крайна сметка беше отложен за неопределено време заради извънредните мерки в България в борбата с коронавируса. Привържениците на Левски купуваха билети с ясното съзнание, че няма да присъстват, като направиха това в отговор на призива да помогнат на любимия клуб. Всеки билет струва 10 лева, което означава, че в касата са влезли близо 110 000 лева.

"10 898 преподадени урока по любов! 10 898 доказателства за това колко е силна левскарската общност и колко много може, когато е обединена! На бройката от 10 898 билета слагаме и финал на продажбата на билети за мача с "Лудогорец".

Двубой, който трябваше да се играе на закрити врата, а в крайна сметка бе отложен заради извънредните мерки около разпространилия се коронавирус. И това обаче не спря привържениците на "Левски" да чупят рекорди и да пишат история!

Благодарим ви, "сини" сърца! Измеренията на този акт имат по-голяма морална, отколкото финансова стойност за клуба! Единни в делата, с "Левски" в сърцата!", написаха от клуба в официалната си страница във Фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови