Феновете на Левски в еуфория преди гостуването на Локо Пд

OFFNews 12 септември 2018 в 09:12 1249 0

Невиждан интерес отчитат от агитката на Левски преди гостуването на Локомотив (Пловдив).

Петте поредни победи, които записаха "сините" под ръководството на Славиша Стоянович, предизвикаха еуфория сред запалянковците. До този момент има над 2500 заявки за билети за срещата на "Лаута", като повечето желаещи вече дори са заплатили и за екскурзиите, които се организират за мача. От Сектор "Б" обаче ще бъдат принудени да отпишат част от желаещите, защото няма да има къде да влязат. Секторът за гости на стадион "Локомотив" побира само 2000 души, а тази бройка вече е надмината.

"Ще трябва да се тъпчем, но е гадно да връщаме хората. Все пак отдавна не е имало такъв интерес", коментираха от агитката пред "Меридиан мач" . До този момент няма официална бройка на билетите, които Локо ще отпусне на гостите от София. "Сините" обаче се надяват, че пловдивчани няма да им правят спънки, както не е имало и досега за мачовете между двата отбора.

Днес представители на Националния клуб на привържениците на Левски ще се срещнат с шефовете на "Лаута", за да уточнят всички въпроси около мача в неделя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови