Феновете на ЦСКА искат смяна на треньора

OFFNews 02 март 2020 в 09:34 1318 0

Феновете на ЦСКА искат треньорът Милош Крушчич да бъде сменен. Това става ясно от поведението им при загубата с 1:2 от Царско село през уикенда.

Сърбинът беше замерян с бутилки и снежни топки, чуха се и обиди по негов адрес. Лидерите на агитката призоваха също за смяната му в интервюта и в социалните мрежи.

"Крушчич не е за ЦСКА, той трябва да си тръгне. "Армията" не е училище за треньори. Част от играчите са играли в силни европейски първенства и са работили с треньори от висока класа. Те веднага усещат, че Крушчич не е такъв и го взимат на подбив. Пренебрегват указанията му и това си проличава на терена. Той не успява да си подреди отбора, което се вижда и от неспециалисти. Бърка смените, играта не върви", коментира Росен Петров - Животното пред "България Днес".

"Горчилката е огромна. Крушчич има вина. Най-малкото човек да погледне титулярния състав, и разбира, че този човек е много объркан", написа Иван Велчев - Кюстендилеца.

Бившият футболист и шеф в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла смята, че проблемът не е само в Крушчич, а и в целия мениджърски екип.

"Голяма трагедия - това е нивото на ЦСКА. Президентът Гриша Ганчев е прекрасен, там нищо не може да се каже. Спортно-техническият екип е в безобразно състояние и това е отдавна. Шефовете трябва да си решат какво да правят, но това е срам за ЦСКА и то голям", казва Майкъла пред "Тема Спорт". Той не приема обаче реакцията на привържениците след мача.

"Снежни топки и бутилки по треньора е несериозно, но може би това беше някакъв последен вопъл на хората, защото са отчаяни от това, което виждат", допуска Майкъла.

ЦСКА ще плати скъпа цена за изблика на привържениците си. По време на срещата в Бистрица се чуха и расистки обиди, отправени към футболисти на "царете".

"Червените" би следвало да бъдат глобени с 37 500 лева заради тези прояви на привържениците. В същото време халфът на Царско село Дилан Бахамбула може да бъде наказан за 3 мача заради жеста си. За снежните топки и бутилки ЦСКА може да бъде глобен поне 2000 лева, в зависимост какво е описал делегатът в своя доклад. Ще има предупреждение или директно наказание за 1 мач без публика.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови