Фиго обяви куп звезди в София, кани и Роналдо

Ивайло Йолчев 18 април 2017 в 16:27 2417 0

Легендарният футболист Луиш Фиго обяви имената на седем от звездите, които са потвърдили участието си на предстоящия благотворителен мач в София на 14 юни, който се организира от неговата фондация и от тази на Димитър Бербатов.

Въпросните играчи, които ще присъстват са Роберто Карлош, Франческо Толдо, Йенс Леман, Мичел Салгадо, Деко, Максуел и Робер Пирес.

Фиго добави, че покана е получил и действащия носител на "Златната топка" Кристиано Роналдо, но уточни, че програмата е заета и не иска да се ангажира. Стана ясно, че и двамата още търсят треньори.

"Всичко зависи от програмата на съответните хора. Не се притеснявайте, ще видите много велики футболисти, които може би никога не сте имали шанса да сторите", сподели португалецът.

"Благодаря на Димитър за поканата от неговата фондация. Такива събития и мачове са специални. Независимо че повече имена вече не играят, най-важна е самата кауза. Приносът на запалянковците е от огромно значение. Това ще е възможност за феновете и техните семейства да си изкарат един по-различен ден", добави Фиго.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !