Френски ас отряза Барса заради Реал Мадрид

OFFNews 04 април 2019 в 14:28 1631 0

Френският ас Адриен Рабио ще продължи кариерата си в Реал Мадрид. Юношата на Пари Сен Жермен ще се присъедини към новия си клуб през лятото като свободен агент, след като договорът му с парижани изтече.

Рабио имаше предложение за нов договор, но отказа да поднови и беше "замразен" на скамейката. Той не е играл от пет месеца, а от ПСЖ обвиниха майка му, която е и негов агент, за прекомерна алчност.

Предложението на ПСЖ беше за четирикратно увеличение на настоящата му заплата до 12 милиона евро преди данъците, но Рабио го отказа.

Той вече е провел разговори с представители на Реал и се е разбрал за трансфера. Желание да го види в състава има лично треньорът на Реал Зинедин Зидан, който се завърна начело на "кралския клуб" и в момента работи по селекцията за новия сезон. Интерес към играча имаше и от страна на Барселона, но интересът на Реал е натежал.

В Мадрид вече мислят за новия сезон и късно снощи записа загуба в Примера с 1:2 като гост на Валенсия и изостана на 5 точки от второто място, което заема Атлетико Мадрид с 62. Лидер е Барселона със 70.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови