Футболистите на Славия предложили да си намалят заплатите

OFFNews 23 март 2020 в 18:25 1620 0

Футболистите на Славия са предложили на клубното ръководство да намалят заплатите си с 20%, информира страницата на клуба във Фейсбук.

Тази сутрин лидерите на отбора Галин Иванов, Георги Петков и колегите им са имали разговор с ръководителите на клуба, на която са декларирали готовността си да облекчат Славия в този труден за цялата държава момент.

Съкращаване на фонд работна заплата е на дневен ред пред почти всички клубове в страната. До този момент проблемът не стои сякаш пред Лудогорец и ЦСКА.

В Локомотив Пловдив вече мислят за намаляване на парите по време на принудителната ваканция заради извънредното положение и мерките за ограничаване на коронавируса.

"Оформям договорите за следващата година. Днес говорих с двама, на които им изтичат, а след дни ще го направя и с третия, на който му изтича контрактът. Аз съм си направил математиката.

Има някои, които ще си тръгнат. Чакам треньорът да се върне и да седнем, за да се разберем. Оттам нататък нашият бюджет е направен. Ще говорим за тези месеци, в които са си починали, да вземат по-малко пари за почивката.

Това ще се разберем. Говоря за моята къща. Другите да се оправят", коментира собственикът на "смърфовете" Христо Крушарски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови