Габриел Обертан: Чувствам, че феновете на Левски оценяват труда ми

OFFNews
04 октомври 2018 в 15:20 | 1074 |0

Звездата на Левски Габриел Обертан увери феновете на "сините", че няма да напуска клуба през лятото и новото споразумение ще бъде сключено след изчистването на дребни детайли. Това би трябвало да се случи до края на месеца.

"Има детайли за изглаждане, но се движим в правилната посока и съвсем скоро всичко ще приключи. Разбира се, че положението в клуба е фактор за всеки футболист при избора му къде да играе.

В момента положението е много по-добро от миналата година. Имаме нов треньор и нови играчи, които допринесоха с качества. Вървим добре и не виждам причина да си тръгвам.

Чувствам, че феновете оценяват труда ми. Показват го във всеки мач и усещам любовта им. Не само на терена, а и извън него. Няма причина да си тръгвам, когато имаме страхотен отбор и страхотен треньор.

Не бих казал, че съм имал проблеми с Делио Роси. Имахме различни виждания за схемата на игра. Това е всичко", каза Обертан.

Днес французинът и съотборникът му Станислав Костов бяха избрани за най-добри играчи на 9-и и 10-и кръг в Първа лига, а 27-годишният футболист сподели, че се надява да продължи да бележи с подобни темпове за "сините".

"Левски играе по-офанзивен футбол при новия треньор. Не съм очаквал да бъда голмайстор на първенството към този момент. Радвам се, че вкарвам и се надявам да продължа да го правя.

Преди мача със Славия и след последната ни победа е спокойно. Но знаем, че трябва да спечелим и срещу следващия ни съперник. За да продължи да бъде спокойно. Победихме ЦСКА, но вече сме забравили този мач. Мислим за срещата със Славия", каза Костов.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !