Габровци искат пари от Левски

OFFNews 17 юни 2019 в 10:39 1160 0

Отборът на Левски е бил атакуван за пари от аматьорския Янтра, твърди "Меридиан Мач".

Ръководството на клуба от Габрово е имало претенции, че "сините" са отмъкнали таланта Станислав Иванов без пари.

За целта шефовете са направили сериозно проучване на архива на Зоналния съвет на БФС -Велико Търново. Там обаче са ударили на камък.

Станислав Иванов фигурира като футболист на Янтра, но в подготвителните групи. Така габровци не могат да претендират за пари при негов следващ трансфер.

Наскоро Иванов получи и първата си повиквателна за националния тим на България. В момента той е на почивка с любимата си в Барселона.

Междувременно легендата на Левски Кирил Ивков стана поредният свързан с клуба, който изрази притеснението си относно забавената селекция на "Герена". Той все още не може да си отговори и защо се е стигнало до освобождаването на Даниел Боримиров като шеф на ДЮШ.

"Не съм запознат със ситуацията в Левски. Знам само, че се прибраха от лагера в Добринище. Научаваме повечето неща от медиите. Нещата не са добре. Има ден до старта на подготовката в Австрия, а сме 12 души.

Не знам как ще се ходи на лагер с толкова хора. Дано обаче нещата в скоро време да се променят. Не разбирам и защо се стигна до раздялата с шефа на школата Даниел Боримиров", коментира доскорошният член на Надзорния съвет на Левски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови