Галин Иванов избра предпоследния в Унгария пред Левски

OFFNews 09 февруари 2019 в 15:27 1612 0

Халфът Галин Иванов предпочете офертата на последния в унгарското първенство Халадаш, който му предлага 500 000 евро за следващите 18 месеца.

Футболистът разтрогна със Славия в началото на седмицата и отива там като свободен агент. Очаква се Ивнаов да бъде представен в понеделник. Както е известно, той имаше и оферта от Левски. 

Истина е, че имах оферта от Левски, но на този етап най-приемливото ми предложение идва от Унгария. Живот и здраве утре ще пътувам, като взехме най-доброто решение за мен и семейството ми на този етап. Искам да благодаря специално на президента Венцеслав Стефанов, на цялото ръководството, треньорите, играчите и феновете на Славия.

Никога няма да забравя, че ми подадоха ръка в много труден момент, както и подкрепата, която ми даваха през целия ми престой в Славия. Оставям приятели и незабравими мигове, като този през месец май миналата година, когато спечелихме Купата на България срещу Левски.

Страхотен момент за всички нас и обичащите клуба. На "Овча Купел" чакаха този трофей 22 години, като зарадвахме много хора. На всички в клуба пожелавам много успех от сърце", каза Иванов пред Sportal.bg.

През тази кампания футболистът има общо 25 мача и три гола в Първа лига. Галин има и три попадения в евротурнирите. През изминалата есен той изигра три мача и вкара един гол с екипа на България в турнира Лига на нациите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови