Георги Дерменджиев: Искам да се подобряваме с всеки изминал мач

OFFNews 24 февруари 2019 в 17:37 1181 0

Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев, остана реалист след победата на неговия отбор с 1:0 над ЦСКА. Той заяви, че иска види “сините” готови за шампионската титла.

“Левски показа добър характер и аз съм много доволен от това. Не съм давал указания да играем дефанзивно. Трябваше да играем по начин, който да ни донесе трите точки. Желанието ми е отборът да се подобрява с всеки изминал мач. Щастлив съм от победата заради клуба и феновете. Въпреки колебанията, които изпитвахме в контролите и първите два мача от шампионата, днес се видя, че отборът има характер. Мисля, че в по-големи моменти от мача футболистите се справиха добре. Искам и пак го казах, искам Левски да играе мач за мач. Имаме още много работа за вършене. Това си е точно за днес. Ние ще го анализираме.

Не коментирам съдиите, добре се справиха. Нека ги оставим да свирят това, което виждат. Не искам да коментирам реферите, това не е най-важното в този мач. Нека не се оправдаваме с техните действия. В нашия отбор има психологически натиск, но вече нещата стоят по-добре. 

Лично аз не се заблуждавам с подобна победа. Оставам спокоен, въпреки емоционалния успех, и искам да го предам на футболистите. Тези битки са въпрос на интелект. Искам да видя отбор, който е готов за титла. Не искам химера. Бием един мач и видите ли ще спечелим титлата. Разбира се, че искам да станем шампиони, но има още доста работа да се върши в Левски" завърши треньорът на "сините".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови