Георги Дерменджиев: Искам да се върне ДНК-то на Левски

OFFNews 12 февруари 2019 в 13:11 1673 1

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев обяви, че все още няма подписан договор с 26-кратните шампоини на България. Специалистът изрази желание желание и да се върне ДНК-то на отбора.

Днес на официална пресконференция "сините" представиха новия си наставник, както и трите зимни попълнения Живко Миланов, Мартин Райнов и Валери Божинов.

"Още не съм подписал с Левски, надявам се в близките дни всичко да приключи успешно. За себе си нямам опасения и съм спокоен. В мен няма напрежение, мисля че нещата вървят в благоприятна посока и трябва да бъдем търпеливи. Тук съм, пред вас. Тренираме, подготвяме отбора и очакваме първия мач.

Пред вас са момчетата, които мисля, че ще допринесат много за Левски. За момента това са новите. В неделя ще видите дали са готови. Левски винаги е бил марка, но в продължение на 10 години няма нищо. Всяка година тръгва с обещания - ще бъде шампион, ще играе в Лига Европа и т.н. Трябва да бъдем реалисти, за да нямаме излишни очаквания. Проектът, който ще бъде, е един изключително перспективен проект, но за да се случи трябва да има търпение, за да може отборът да направи така, че да върне публиката, което е и нашата цел.

Изключително доволен съм, че тези момчета са тук. Искам да се върне ДНК-то на този клуб, смятам че това са хората, които могат да го направят. Те са узрели освен като футболисти, и като мъже, така че ще бъдат полезни за Левски. Ще се подготвим добре за Локомотив Пловдив, имаме много информация", каза Дерменджиев.

Валери Божинов пък заяви, че не трябват думи, а много работа, за да може отборът да постигне целите си.

"Треньорът преценява. За нас най-важното е да сме живи и здрави. Дерменджиев ще определи състава за мача с Локомотив Пловдив. Нормално е да имаш високи цели, когато си в Левски. Трябва да следваме думите на Живко Миланов. Не трябва да има много думи, трябва работа.

Трябва да направим така, че и чужденците да разберат какво е Левски. В Левски има футболисти. Имаме качества, след като сме тук. Трябва да се даде кураж на чужденците. Сами виждате, че те имат нужните качества. Идват добри дни", сподели нападателят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови