Георги Дерменджиев поема Левски

OFFNews 21 януари 2019 в 10:36 2026 0

Новият треньор на Левски Георги Дерменджиев сподели пред колегите от Спортал, че неговата основна задача ще бъде да върне "сините" към победите. Специалистът добави, че ще се стреми отборът да играе агресивен, комбинативен и нападателен футбол.

"Всичко стана много бързо. Разбрахме се снощи с ръководството на Левски. Ще имам пълната подкрепа на ръководните фактори в клуба. Не желая да правя някакви гръмки изказвания и да давам обещания. Няма от какво да се притеснявам, тъй като съм свикнал да работя под напрежение.

Имам достатъчно натрупан опит и си знам възможностите. Трябва да се обединим, за да успеем. Първата ми цел е да върна Левски към победите. Мога да обещая, че ще дам всичко от себе си и ще работя всеотдайно, както винаги съм го правил. Целта ми не е да се харесам на някого. Просто искам да работя и да се развиваме. Така феновете ще са доволни.

Всички знаем какво представлява Левски. Това е голям отбор с богата история. Искам да играем агресивен, комбинативен и нападателен футбол. Не мога да говоря за промени. Нека първо се запозная с наличните футболисти. Ще разговарям с играчите, тъй като малко или много има стрес, тъй като в последната година се сменят няколко треньори.

Днес пътувам за Кипър, тъй като желанието ми е колкото се може по-бързо да започна работа с отбора. Няма какво да се заблуждаваме. Предстои ни много работа. Имам уверението на ръководството, че доста неща ще се променят към добро. Думата на Павел Колев ми е достатъчна. Ще започна работа с екипа, който в момента е в Левски", каза Дерменджиев.

По-рано днес стана ясно, че Славиша Стоянович повече няма да бъде треньор на Левски. Специалистът се е разбрал с новото ръководство на "сините" да скъса договорните си взаимоотношения с клуба и да поеме националния отбор на Латвия.

Асен Букарев и Димитър Иванков остават на лагера на 26-кратните шампиони в кипърския курорт Агия Напа, докато Стоянович и останалите му помощниците Небойша Милошевич и Енвер Чирич ще си тръгнат във вторник.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови