Георги Тодоров: Трябва да сме агресивни срещу Етър

OFFNews 27 май 2019 в 12:08 1233 0

Снимка levski.bg

Треньорът на Левски Георги Тодоров, заяви на пресконференция преди баража за Лига Европа с Етър, че всичко е възможно. Затова наставникът ще изисква от подопечените си да играят агресивно и да не оставят на противника да владее топката.
Тодоров не спести критиките за представянето на "синята" отбрана. Той е на мнение, че ако Левски бе допуснал голове колкото ЦСКА и Лудогорец е щял да бъде шампион поне с 3-4 точки аванс.

"Надявам се хората, които почиваха, а някои от тях имаха и леки травми, да са готови за утре. До вчера Тиам не тренираше, но от днес ще е в строя и мисля, че няма да има проблем да вземе участие. Отборът ще изглежда така, както в последните мачове. Костов има проблем с коляното и затова не тренира оптимално, но се надявам да покаже най-доброто от себе си в последния мач и да помогне на отбора да спечели баража", заяви Тодоров.

"Етър е дисциплиниран отбор. Никак няма да ни е лесно. Затова ще трябва да бъдем агресивни и да не им позволяваме да разиграват топката. В отбрана правим много грешки, но се надявам утре да не е така. Това е бараж и всичко е напълно възможно. Не смятам, че Етър ще играе дефанзивно. Само си спомнете как играха в гостуването на “Герена”. През първото полувреме те контролираха играта. Това е нещо, което не трябва да се случва в утрешния мач", допълни още наставникът на "сините"

"Ако погледнете класирането, не е нормално Левски да е получил 37 гола. Ако ни вкарваха колкото на Лудогорец и ЦСКА, щяхме да сме шампиони поне с 3-4 точки разлика. Имаме големи проблеми в отбрана. Допускаме груби грешки. През цялото игрово време сме длъжни да сме в половината на Етър и да не им даваме да играят. Ако не го правим, ще имаме неприятности. Нужно е да бъдем агресивни", каза още Георги Тодоров

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови