Глезят Божинов в президентски апартамент

OFFNews 14 септември 2018 в 11:18 2465 1

Най-известният футболист на Ботев (Вр) и може би в цялата Първа лига Валери Божинов ще бъде глезен в президентски апартамент по време на престоя си във Враца.

Той е настанен в новото бижу на града - хотел-ресторант “Лева”. Именно уютът в него се оказа причина за крилатата фраза на нападателя, който сравни Враца с Ню Йорк, пише "Меридиан Мач".

32-годишният нападател е настанен в президентския апаратамент, който е свръхлуксозен и има изглед към един от най-красивите квартали на града и към красивите варовити върхове на Врачанския Балкан.

В сряда, денят, в който Божинов парафира 4-месечен договор с новака в елита, беше официалното откриване на най-новото бижу на хотелите в града под Околчица. На коктейла се събра елитът на града, а самият Божинов едва не попадна сред гостите на тържеството на официалното тържество, което продължи до първи петли.

Валери донесе вече и първите плюсове за врачани, след като козметична фирма подписа договор с клуба. Според източници от Ботев именно ангажирането на бившия играч на Ювентус и Манчестър Сити е причина за договора.

Днес Ботев Враца гостува на Витоша в Бистрица от 17,30 часа, като се очаква Божинов да дебютира за новия си клуб.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

1

kokoten

14.09 2018 в 12:46

На врачани болницата им умря....да живее Божинката и "Ботев"...а кой ще довърши водния цикъл и къде са парите ....ех,Враца,Враца,люлка на идиоти и некадърници....