Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Гол-красавец на Коларов донесе първи 3 точки за Сърбия (видео)

OFFNews 17 юни 2018 в 16:58 5112 0

Сърбия победи Коста Рика в двубой от Група Е на световното първенство, игран на стадион "Арена Самара". Единственото попадение за западната ни съседка бе дело на Александър Коларов, който се разписа след великолепно изпълнение от пряк свободен удар в 56-ата минута.

Интересно първо полувреме предложиха двата отбора. "Белите орли" владееха инициативата през повечето време, но южноамериканците се стараеха да не изостават от своя съперник.

Сърбите започнахa силно и втората част и в 56-ата Александър Коларов изпълни перфектно пряк свободен удар с левия крак и не остави никакви шансове на вратаря на Реал Мадрид Кейлор Навас.

Съседите ни можеха да се поздравят и с още по-изразителна победа, но Александър Митрович и резервата Филип Костич направиха няколко много сериозни пропуска. Костариканците също имаха няколко положения през първата част, но като цяло сърбите се поздравиха със заслужен успех.

В 21:00 часа българско време ще се изиграе и вторият двубой от групата - между Бразилия и Швейцария. На 22 юни пък Коста Рика среща Бразилия, а Сърбия се изправя срещу Швейцария. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!