Голяма европейска вечер предстои на клубовете ни

OFFNews 25 юли 2019 в 09:22 1119 0

Изпълнена с футболни емоции се очертава тази вечер за родните фенове. Цели четири български отбора излизат в преследване на европейските си мечти в клубните турнири.

Това са шампионът Лудогорец, носителят на Купата на България Локомотив Пловдив и традиционните столични грандове ЦСКА и Левски.

Те ще срещнат своите съперници в първите мачове от втория квалификационен кръг на Лига Европа. До него ЦСКА и Левски достигнаха, след като отстраниха съответно Титоград и Ружомберок.

Локомотив Пловдив се включва директно от тази фаза, докато за Лудогорец е утешителен шанс след отпадането от Ференцварош на старта на пресявките за Шампионската лига.

Първи на сцената излиза Левски, който от 18,30 часа гостува на кипърския АЕК в Ларнака. От 20,30 часа са мачовете ЦСКА - Осиек и Локомотив Пловдив - Спартак Търнава.

Последни, от 22,00 часа българско време, играят разградчани, които са гости в Исландия на Валур.

И четирите двубоя ще бъдат излъчени по телевизията. Платените канали Диема Спорт ще предават двубоите на Лудогорец, Левски и Локомотив Пловдив, докато привържениците на ЦСКА ще имат привилегията да проследят двубоя с Осиек безплатно в ефира на bTV Action.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!