Голямото дерби на Италия и шампионският мач на Барселона са акцентът в празничния уикенд по MAX Sport

OFFNews 25 април 2019 в 16:11 1766 0

Празничният уикенд на Великден обещава много футболни емоции от Италия, Испания и Холандия в ефира на спортните канали на А1. Най-сериозно внимание привлича дербито на кръга в Италия между Интер и Ювентус.

Домакините от Милано ще преследват трите точки, които ще им дадат спокойствие в борбата за зона Шампионска лига. Гостите от Торино пък вече си подпечатаха осмата поредна титла в Серия А през миналия уикенд, но със сигурност ще искат да зарадват феновете си. Издание №247 на Derby d'Italia между "нерадзурите" и "бианконерите" ще се излъчи пряко в събота от 21:30 часа по MAX Sport 3.

И малкото останала интригата около шампионската титла в испанската Ла Лига най-вероятно ще се разплете окончателно още тази събота, когато Барселона посреща Леванте.

Лео Меси и компания ще си осигурят и на теория златните медали в Примера ако вземат трите точки на „Камп Ноу” срещу скромния тим от Валенсия. Двубоят е с начален час 21:45 часа и ще се излъчи пряко по MAX Sport 4.

Най-интересни и непредвидими са нещата в холандската Ередивизи, където Аякс и ПСВ Айндховен се следват по петите още от началото на шампионата.

MAX Sport 2 ще излъчи в пряко комбинирано предаване двубоите на претендентите за титлата. ПСВ посреща Хераклес, а Аякс гостува на Де Граафшап, като началният час на двата мача е в неделя от 15:30 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови