Гонзо отказва да сдаде върха

OFFNews 18 август 2017 в 20:44 1733 0

Черно море ще запази лидерската си позиция и този кръгу независимо от резултатите на преследвачите ЦСКА-София и Лудогоец. Тимът на Гонзо победи 2:1 Ботев в родния град на треньора - Пловдив.

Георги Иванов имаше куп проблеми в състава си, отсъстваха цели четирима титуляри. Напук на тях, варненци удариха блошо в началото. Гостите откриха резултата в 22-ата минута.

След един пробив на Ертан Томбак топката стигна до Атанас Зехиров, който стреля. Иван Чворович не се намеси добре (за пореден път) и топката се озова на празна врата до Марек Кузма, който вкара без проблеми.

В 35-ата минута Черно море нанесе нов удар. При отлична комбинация между Кузма и Мариян Огнянов последният намери Орлин Старокин, който с глава удвои.

В средата на втората част Ботев се върна в мача. Крум Стоянов центрира отлично към новото попълнение Стивън Петков, който се появи в игра малко преди това, и нападателят с глава намали.

Положението на Ботев в първенството обаче се влошава. Тимът допусна трета поредна загуба в Коматево, което е учудващо предвид повече от приличното представяне в Европа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови