Гонзо вече бил само фен на Левски

OFFNews 01 март 2019 в 17:44 1435 0

Легендата на Левски Георги Иванов категорично заяви, че няма никакво желание да се завръща на "Герена" и гледа само като фен на всичко случващо се в клуба в момента.

"Не, не, не! Вече съм казал, че в Левски нямам желание да се връщам. Бил съм години - и като футболист, и като ръководител. Нямам желание. Вече гледам като фен на нещата, които се случват в клуба. Не са ме търсили, а и аз съм споделил мнението си отдавна.

Когато казах, че Левски не го чака добро при Спас Русев, всички си помислиха, че говоря срещу клуба. В крайна сметка не харесвам да има 20 чужденци и трима българи... Надявам се сега с идването на Павел Колев, Васил Божков и Георги Дерменджиев малко да се променят нещата. Виждам, че селекцията е насочена натам. Пожелавам им успех.

Имат добра основа, самочувствие, след като победиха ЦСКА. Лудогорец пък не играе добре. Левски има шансове да се пребори за титлата, което обаче ще бъде трудно, предвид това, че в Лудогорец играят от дълго време заедно, докато на "Герена" има смени и това не води до нужния синхрон в един отбор.

Надявам се, но ще бъде много трудно. В клуба тепърва ще започва да се изгражда нещо ново и стабилно. Надяваме се да станем шампион.

Футболистите, които в момента са в Левски, не показват нужната класа, за да станат шампиони, но се надявам с подкрепата на публиката, с мотивацията и спокойствието и слабата игра на Лудогорец, да триумфират, но шансовете са много малки", коментира Гонзо пред "Дарик" радио.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови