Горчив хап за Меси и компания на старта на Копа Америка

OFFNews 16 юни 2019 в 09:42 1805 0

Отборът на Аржентина допусна грешна стъпка в началото на кампанията си в Копа Америка, след като загуби от Колумбия с 0:2 в мач от група В на надпреварата.

На „Арена Фонте Нова“ в Салвадор аржентинците започнаха със звездното трио в атака – Лионел Меси, Анхел Ди Мария и Серхио Агуеро, но това не им помогна да избегнат поражението.

След нулево първо полувреме, колумбийците нанесоха своя удар в средата на втората част, когато в рамките на 15 минути Роджър Мартинес и Дуван Сапата решиха изхода от двубоя.

По този начин звездата на Барселона Лионел Меси допусна фалстарт в поредния си опит да спечели Копа Америка за първи път в кариерата си, като двукратните световни шампиони ще срещнат Парагвай и Катар в останалите си два мача от групата.

“Тръгваме си оттук, чувствайки горчивина. Имахме шансове през второто полувреме. Очевидно, не искахме да започнем по този начин, но сега трябва да вдигнем глави и да продължим напред.

През първото полувреме леко се отдръпнахме назад, но през второто заиграхме открито. Всеки път, когато губим ни е трудно, обикновено го приемаме тежко.

Сега трябва да мислим за Парагвай", коментира Меси, който отново стана обект на шеги в социалните мрежи заради бледото си представяне с националната фланелка.

В среща от група А Венецуела и Перу направиха равенство 0:0 и си поделят втората позиция. Бразилия води с три точки след успеха си над Боливия с 3:0

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови