Грандовете се издъниха, само Ювентус взе своето в Шампионската лига

OFFNews 03 октомври 2018 в 00:10 2602 0

Реал Мадрид допусна изненадваща загуба от ЦСКА Москва с 0:1 в среща от Група G на Шампионската лига, игран на стадион "ВЕБ Арена".

Неприятна грешка на Тони Кроос позволи на Никола Влашич да открие още във втората минута. След това испанците създадоха безброй опасни положения пред вратата на домакините, но блестящи изяви на стража Игор Акинфеев и стабилната игра в защитата на московчани не позволиха промяна на резултата.

Така Реал остана с 3 точки и дели второто място с отбора на Рома, който отнесе Виктория Пилзен с 5:0 в другия мач от групата. ЦСКА пък оглави класирането с 4 пункта.

Манчестър Юнайтед продължи с непостоянните си изяви, след като тази вечер записа нулево равенство на "Олд Трафорд" с Валенсия в мач от Група H на надпреварата. Така облаците над Жозе Моуриньо се сгъстяват, а мениджърското му място в тима става още по-несигурно.

Трябва да се отбележи, че Специалния бе заложил в титулярния си състав на Пол Погба, Валенсия и Алексис Санчес, с които той е в открит конфликт, но и това не помогна на англичаните да стигнат до победата. Срещата от трибуните бе изгледана от легендата Дейвид Бекъм, но и той не донесе късмет на Юнайтед.

Байерн Мюнхен стигна само до равенство 1:1 срещу Аякс в среща от Група Е на лигата на богатите, която се игра на "Алианц Арена". Домакините поведоха след ранно попадение на Хумелс в 4-ата минута. Все пак холандците изравниха в 22-ата чрез Мазрауи и до края резултатът се запази.

След ремито и двата тима делят първото място в групата с актив от 4 точки. Това бе и трети пореден мач без победа за баварците във всички турнири, след като отборът се издъни срещу Херта и Аугсбург в Бундеслигата и взе само точка от двата мача.

Италианският шампион Ювентус пък направи това, което се очакваше и отнесе швейцарския Йънг Бойс с 3:0 в Шампионската лига. Герой на вечерта в Торино стана аржентинецът Пауло Дибала, който вкара и трите попадения във вратата на гостите.

Това стана пред погледа на португалската суперзвезда на "бианконерите" Кристиано Роналдо, който не взе участие в срещата заради червения картон, получен срещу Валенсия.

Ето всички резултати от мачовете тази вечер:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови