Гранит Джака се извини на феновете на Арсенал за скандалното си поведение

OFFNews 01 ноември 2019 в 10:39 1932 0

Халфът на Арсенал Гранит Джака официално се извини за поведението си по време на срещата от Висшата лига срещу Кристъл Палас (2:2) през уикенда.

Припомняме, че швейцарецът бе освиркан от трибуните, като футболистът им отгорови с демонстративно бавно напускане и в добавка извика добре познатият израз "f **k off".

"След малко размисъл над случилото се в неделя, бих искал по-скоро да обясня пред всички, вместо просто да дам кратък отговор.

Събитията около моята замяна ме докоснаха дълбоко. Обичам този клуб и винаги давам всичко 100% на терена и извън него.

Усетих, че феновете не ме разбират. През последните седмици и месеци по мачове и в социалните мрежи чух обидни коментари, които ме нараниха дълбоко.

Хората пишеха неща като "ще ти счупим краката", "ще убием жена ти", "смърт на дъщеря ти от рак". Това наистина ме засегна и аз кипнах, когато почувствах недоволството на стадиона в неделя.

В тази ситуация загубих контрол над себе си и реагирах неуважително към феновете, които подкрепят нашия клуб, нашия отбор и мен със своята положителна енергия.

Не съм имал такива намерения и съжалявам, ако хората мислят за мен по този начин. Бих искал да се върнем към състояние на взаимно уважение, като си спомним защо първоначално се влюбихме в тази игра. Нека заедно да се движим напред в позитивен дух", каза Джака.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови