Гриша Ганчев и Христо Стоичков се помириха

OFFNews 25 юни 2018 в 14:51 2874 1

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев и акционерът Христо Стоичков се сдобриха само ден след огромния скандал, в който се въвлякоха през уикенда.

Двамата си разменяха изявления чрез тв екрана и клубния сайт по повод трансфера на бившия капитан на армейците Антон Недялков в Лудогорец. Стоичков беше обвинен от известни фен на ЦСКА Росен Петров, че стои зад сделката и е прибрал комисионна от 400 000 долара.

Според информацията на „Труд“, Камата и Ганчев са изчистили възникналите недоразумения между тях и са си стиснали ръцете, макар и от разстояние по телефона.

Малко преди това самият играч изпрати смс до Христо Стоичков, в което му се извини, че косвено неговият трансфер е станал причина за цялата шумотевица. Според изданието, неофицалната информация е, че той е преминал от ФК Далас в редиците на българския шампион за сумата от 2,5 милиона долара.

Вероятно процент от тях ще постъпят в касата на ЦСКА, като по този начин "червените" ще са изкарали близо 2 милиона долара от продажбата на бранителя само в рамките на половин година.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови