Гриша Ганчев повежда делегацията на ЦСКА към Украйна

OFFNEWS 14 август 2019 в 09:38 1390 0

Солидно фенско присъствие ще има в полета на ЦСКА за Украйна. "Червените" пътуват за бившата съветска република за реванша от Лига Европа срещу Зоря Луганск, а на самолета се очаква да има около 50 привърженици, които ще подкрепят тима в Запорожие.

Но освен агитката, там ще има и куп легендарни фигури, като Димитър Якимов, Димитър Пенев, Петър Жеков, Георги Велинов и др.

В чартъра обаче няма да са извадените от първия отбор двама капитани на тима Николай Бодуров и Рубен Пинто. Те са аут, защото тровят атмосферата в съблекалнята, както обяви лично Петрович, разочарован от поведението им.

Делегацията на "червените" лети за Украйна днес от 11 часа и ще е водена от боса Гриша Ганчев, който не пропуска гостуване в Европа на тима си този сезон. Играчите на треньора Люпко Петрович се събират малко преди това на Терминал 1 на летище София, а в групата няма да са и останалите без картотеки Енрике и Стойчо Атанасов.

Днес от 18:45 часа бившият наставник на Левски и Литекс ще даде пресконференция, съобщава вестник "Тема Спорт", а тренировката е след срещата с медиите. В Украйна също има гореща вълна и се очакват температури от около 25 градуса в часа на мача в четвъртък.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови