Гриша Ганчев се заема със селекцията в ЦСКА

OFFNews 18 юни 2018 в 11:00 2823 0

Селекцията в ЦСКА вече протича по нов начин, пише "Меридиан мач". Изданието твърди, че шефът в клуба Стойчо Стоилов, който принципно е натоварен с тази дейност, е зачеркнат от процеса през това лято.

Причина за това е мнението на боса Гриша Ганчев, че неговият подопечен се е провалил тотално с избора на нови попълнения през последния сезон. Той беше в основата на привличането на цели 10 нови футболисти през последната година, а по-голямата част от тях вече са освободени.

От "Армията" разкриха, че самият Гриша Ганчев се е заел с издирването на нови попълнения и преговорите за тях. Очаква се ЦСКА да вземе поне още четирима нови. Двама от тях ще бъдат халфове, друг - нападател, а последният ще е защитник.

В същото време стана ясно, че "червените" са договори привличането на словашкия национал Борис Секулич. 26-годишният защитник се очаква да пристигне по-късно днес в София и да парафира контракт с ЦСКА.

Той ще подсили състава със свободен трансфер от Слован Братислава, на който през миналия сезон беше капитан и записа 3 гола и 8 асистенции в 38 мача.

187-сантиметровият Секулич, който може да играе и като краен бранител, е роден в Белград и е юноша на Земун. Той е играл още във ФК Београд и в словашкия Кошице.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови