Гризман определи роптаенето на Атлетико като жалко

OFFNews 15 юли 2019 в 15:42 1371 0

Новото попълнение на Барселона Антоан Гризман определи бившия си клуб като "жалък". Причина за това е реакцията на "дюшекчиите" относно трансфера му при каталунците.

В края на миналата седмица Барса официално обяви французина. Тимът от "Камп Ноу" плати откупната клауза на Гризман, която е на стойност 120 милиона евро.

От Атлетико обаче твърдят, че договорката между французина и Барселона е направена много по-рано, когато според договора на нападателя клаузата е била на стойност 200 милиона евро.

Поради тази причина мадридчани решиха да изразят недоволството си от ситуацията, като подадат жалба до ФИФА.

"Реакцията на Атлетико е жалка. Умишлено отидох да говоря с тях, за да не останат изненадани и да могат да се подготвят за бъдещето. Имахме договорка, но след това тя се промени, такива неща се случват, те трябва да го приемат.

"Лионел Меси е номер 1 в света и пример за всички други играчи. В НБА имаш ЛеБрон Джеймс, а във футбола имаш Меси.

Той ще бъде легенда в очите на моите деца и на техните деца. За мен е щастие, че ще мога да играя с него", каза Гризман, цитиран от БГНЕС.

Иначе по-рано днес той и другите две нови попълнения на Барселона - Френки де Йонг и Нето започнаха тренировки с каталунците.

Днес испанските шампиони направиха първо занимание от предсезонната си подготовка, след като вчера футболистите минаха функционални тестове.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови