Гуардиола е доволен от равенството с Аталанта

OFFNews 07 ноември 2019 в 11:04 1356 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола изненадващо остана доволен след равенството на "гражданите" срещу Аталанта (1:1) снощи в срещата от Група С на Шампионска лига.

Британците имаха сериозно предимство до почивката, но вкараха само един гол и след това бяха наказани, като в края трябваше и да треперят, след като вратарят Клаудио Браво бе изгонен и вместо него на голлинията трябваше да застане Кайл Уокър.

"Футболът е емоция. Ако бяхме вкарали втори гол в края на първото полувреме резултатът щеше да е друг. Играхме добре през първото полувреме, но след почивката не бяхме толкова добри.

Да не забравяме, че срещу нас беше най-резултатният отбор в Италия. Питайте съперниците им от Серия А дали е лесно да играеш срещу Аталанта. В Шампионската лига трябва да използваш всеки шанс", каза Гуардиола.

В крайна сметка Сити остава лидер в групата с 10 точки, но все още не си е гарантирал място в следващия етап, независимо че Динамо Загреб и Шахтьор имат по 5. Преследвачите завършиха 3:3 в другия двубой от групата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови