Гуардиола иска Манчестър Сити да атакува още повече

OFFNews 04 февруари 2019 в 11:40 1182 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола сподели, че след загубата от Нюкасъл в средата на миналата седмица е загубил надежда за титлата в английската Висша лига, но сега тя отново се е върнала.

Вчера "гражданите" се справха безпроблемно с Арсенал с 3:1 след хеттрик на аржентинската машина за голове Серхио Агуеро и притисна Ливърпул, като се доближи на 2 точки от мърсисайдци преди тяхното гостуване довечера на Уест Хем.

"Срещу Нюкасъл просто не приличахме на себе си, но сега се върнахме. След онази загуба определено смятахме, че титлата сериозно се отдалечава. Бяхме сигурни, че Ливърпул ще бие Лестър и ще се откъсне на 7 точки, но ето, че сега разликата е само 2.

Сега също вкарахме рано, но за разлика от мача с Нюкасъл, когато не потърсихме нов гол, сега продължихме да опитваме и да атакуваме. Не спряхме да се борим и именно този урок научихме през последните дни. Радвам се за Серхио и то не заради трите му гола, а заради начина, по който се бори за отбора.

Просто това бяха два съвсем различни мача и се видя, че когато играем с отдаденост и желание, както сега, сме много добър отбор. След двубоя с Нюкасъл говорихме много помежду си и сега отново играхме бързо и направихме това, което трябва", каза Гуардиола.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови