Гуардиола отписа титлата на Висшата лига

OFFNews 21 януари 2020 в 12:24 1534 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола се примири, че "гражданите" няма как да стопят разликата от 16 точки с лидера Ливърпул във Висшата лига.

"Няма как да отречем, че Ливърпул е необикновен отбор що се касае до играта и резултатите им. Сега нашата цел е да завършим втори, да играем по-добре и да се борим за останалите трофеи.

На всеки отбор му е нужно нещо по-вдъхновяващо, за да продължава да се развива, а такива мачове сега за нас има в турнирите на пряка елиминация. Просто във Висшата лига вече нямаме шанс", каза Гуардиола.

Младата звезда на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе пък започна лек флирт с Ливърпул, което дава предпоставки за евентуален трансфер в близкото бъдеще. Нападателят изрази възхищението си от играта на мърсисайдци.

"Това, което Ливърпул прави в момента, е невероятно. Та те са като машини! Отборът напипа точния ритъм и изглежда като готов да не спира. Тимът няма нито една загуба.

Когато ги наблюдаваш, всичко изглежда толкова лесно, но в действителност не е така. Тези футболисти са съсредоточени, играят през три дни и само побеждават, побеждават и побеждават.

Сега проблемът е, че всички гледат Ливърпул и всички се питат какво можем ние да направим срещу този противник", каза Мбапе.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews