Хърватия ревна от заря пред хотела на Хайдук (видео)

OFFNews 20 юли 2017 в 16:11 2495 0

Хърватските медии не пропуснаха да отразят среднощния терор, който сътвориха феновете на Левски на футболистите на Хайдук пред столичния хотел "Хилтън". Целта беше разсейване на врага преди днешния реванш в Лига Европа.

В продължение на няколко минути ултраси на "сините" тормозеха хърватските играчи, които тази вечер излизат на стадион "Георги Аспарухов".

За първи път в България се случва подобен тормоз на агитка спрямо гостуващия футболен отбор посред нощ. Нещо, което е много популярно в Южна Америка и най-често в Аржентина, Бразилия и Колумбия.

Както е известно, първата среща завърши 1:0 за тима от Сплит, а преди мача имаше сериозни сблъсъци между феновете на двата отбора, като хърватите дори си позволиха да запалят българска кола.

За щастие на родната полиция обаче тази вечер хървати в София няма да има, гостите отказаха 250 билети, за да не създават напрежение.

"Сините" обаче няма да са съвсем без подкрепа, след като пред сектор "А" на стадиона ще бъде монтирана видео стена, а феновете се заканват да бъдат достатъчно шумни там и да се чуват на целия стадион.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови