Христо Йовов подсили Левски Чикаго

ОFFNews 17 август 2017 в 19:13 3760 0

Един от любимците на "сините" фенове – Христо Йовов, пристигна в Чикаго, за да играе в местния Левски. Той посети офиса на спонсора – „Montway Auto Transport“.

Бижутера беше придружен от неговия братовчед Тодор Йовов, който също е бивш футболист, играл за най-стария български клуб зад Океана - Балкан. Христо Йовов изненада приятно президента на компанията г-н Михаил Михайлов, като му подари екип на Левски София.

От своя страна Михайлов също връчи екипировката на Левски Чикаго на Христо Йовов. Бившият национал предизвика въодушевление в офиса на компанията. Много от служителите на която са българи и с радост го поздравиха, и се снимаха с него за спомен.

После ръководството на отбора отиде на работен обяд в ресторант „Балканика“. На срещата присъстваха финасовият директор Евгени Руссу, основателят на отбора Николай Василев и бившият професионален футболист Венцислав Динков.

„Благодаря на всички за топлото посрещане, надявам се да успеем да вдигнем купата“, беше кратък Йовов. Той прие поканата на Левски Чикаго да подсили отбора за националните финали на САЩ този уикенд в Детройт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови