Хубчев преди реванша с Ружомберок: Един процент подценяване ще бъде фатален

OFFNews 17 юли 2019 в 18:32 1472 0

Треньорът на "Левски" Петър Хубчев предупреди футболистите, че и един процент подценяване на реванша с Ружомберок може да е фатален, незаивсимо, че преди седмица "сините" победиха словашкия си съперник с 2:0 като гост.

Двата отбора ще се изправят един срещу друг утре от 19:30 часа в среща-реванш от първия кръг на Лига Европа на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов".

"Най-добре ще покаже мачът дали е възстановен отборът. Смятам, че сме достатъчно добре подготвени, за да изиграем поне първите мачове.

Възможно е Костов да започне като титуляр. Едва ли ще разкрия тайна, че това момче продължава да стиска зъби и да играе на инжекции.

И за Дени Алар, и за кой ще бъде в групата, ще решим кой ще бъде в групата. Информацията ми е, че ще тренират всички. До седмица ми трябват нови играчи.

Регламента в този турнир е по-различен. Тук може да загубим всичко. Трябва да подходим по друг начин, трябва да сме максимално концентрирани. Мачът не е приключил.

Надявам се и днес да тренираме както трябва и да подходим както трябва. Не си правя илюзии. Един процент подценяване ще бъде фатален.

Познавам самите футболисти. Ще се опитаме да подготвим играчите. Това е най-важната ни задача - да сме на 100% от първата минута. Това е най-важното, което искаме да вкараме в отбора.

Много са нещата, които футболистите правят, както аз искам. Ще си позволя да не ги споделям. Мисля, че това е правилният път. Аз и в нормален мач се опитвам да се концентрирам върху отбора и противника, а не върху страничните неща.

Ясно е, че имаме някои виждания за състава. Има тактически изненади понякога, но е важно самото изпълнение. Не разполагаме с възможности за коренни промени.

Относно нови попълнения - утре ще знам повече. Каквото и да значи това. Да не мислите, че ще чувстваме по-добре, ако от Ружомберок почнат да правят изказвания, че идват на екскурзия. Приемам заканите им напълно сериозно.

Те са физически много мощни футболисти. Най-радващото от първия мач е, че не се огънахме от тяхната борбеност. Те не са лоши футболисти. Много организиран отбор. Физически са много мощни", каза Хубчев.

Защитникът на Левски Иван Горанов пък е уверен в успеха на "сините".

"Мисля, че сме добре подготвени и ще успеем. Нямаме друг избор. Усеща се положителната промяна. Това ни радва всички нас - футболистите. Надявам се да продължим да радваме хората.

За нас всеки мач е важен. Концентриране сме върху този мач. Длъжни сме да победим. Важното е ние да подходим сериозно. Ако играем както трябва и се раздадем, няма да имаме проблеми.

Много по-добре е, когато нашите фенове са на стадиона. Нямаме право на отпускане", каза Горанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови