Хулигани на Хайдук Сплит спряха мач в Ливърпул (видео)

OFFNews 18 август 2017 в 08:41 4775 1

Лудите фенове на Хайдук Сплит, които изтормозиха левскарите в Хърватия, се проявиха отново в негативна светлина. Те прекъснаха плейофа на "Гудисън Парк", който тимът им загуби 0:2 от Евертън.

Първият гол на Майкъл Кийн в 30-ата минута отприщи странното недоволство на гостуващите ултраси. Те катурнаха рекламите и тръгнаха да нахлуват. 

Притичаха всички възможни стюарди, но трябваше набързо да влезе и полиция, тъй като хърватите се развилняха сериозно. Няколко успяха да стигнат терена. Други хвърляха бутилки, чупеха седалки и с тях се опитваха да замелят както охраната, така и невинните фенове на Евертън в съседство.

Реферът прекрати мача за няколко минути. Отборите се отправиха към съблекалните. След 4-5 минути те се върнаха на терена, като хърватите вече бяха вкарани обратно и спряха да буйстват.

След малко Евертън вкара и втория гол чрез сенегалеца Идриса Гай, който получи отлична асистенция от Уейн Рууни.

Англичаните се надяват, че УЕФА ще вземе всички възможни мерки за реванша в Сплит и ще накаже сериозно Хайдук. Нищо чудно славният някога тим да бъде изхвърлен от Европа, тъй като само тази кампания не спират простотиите на агитката.

Балканските ултраси остават последните изкопаеми на хулиганството по стадионите. На Запад то отдавна не е модерно. И нищо чудно Хайдук да получи сериозен урок. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10538

1

Black Hex

18.08 2017 в 10:08

Реферът прекрати мача за няколко минути. Оборите се отправиха към съблекалните.

Мъка, мъка, мъка...