Хулиганите в Англия във възторг от нашите, вече ги имитират по улиците на Острова

OFFNews 17 октомври 2019 в 11:58 42722 4

Случилото се в София по време на евроквалификацията с Англия беше посрещнато с възмущение от обществото на Острова, но в редиците на футболните хулигани явно е намерило топъл прием.

За това свидетелства 24-годишната Рийм Фахад от района на Болтън, която споделя пред "Дейли Стар", че младежи са започнали да надават маймунски звуци, след като са я срещнали да кара колело. 

Тя споделя мнението си, че действията на младежите са били вдъхновени от българските фенове в злополучния мач, а мнението й намира място на страниците на изданието.

Междувременно шефът на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян отрече само фенове да са замесени в скандала.

"Темата с расисткия скандал от мача между България и Англия е силно преекспонирана, ежедневно сме свидетели на ксенофобски изказвания и поведение, и то включително от хора, които са във властта. Държавата не прави абсолютно нищо, за да се предотвратяват тези неща.

Много е удобно да се прехвърля вината винаги на някакви организирани групи от хора - левскари, ултраси и т.н. На стадиона е имало жестове и подвиквания от абсолютно всякакъв спектър от хора, които са били там. Фокусът е хвърлен върху една група от хора. Става въпрос за много тежка форма на лицемерие", каза той пред БНТ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

152

3

Socerez

18.10 2019 в 20:20

Достатъчно е да четете коментари под тази тема, за да не остане и капка съмнение за това кооолко толерантни сме българите! Нали така, русоробски-фошизоиди!

11730

2

Батко

17.10 2019 в 23:07

Да напомним, че след забраната за псуване по английските стадиони, местните джентълмени започнаха да ругаят на български. Къде сме ние, къде са те :)

6774

1

ЛАФЪРДИЕВ

17.10 2019 в 15:31

Преди време имаше една еврокомисарка Рединг, която се оплака, че била обрана в ЛОНДОН.
Според свидетели тогава, група цигани й издумкали автомобила и прибрали бижута, дрехи, че даже и закупено малко преди това специално сирене.
И ето ти загрижената за демокрацията, правата на човека и борбата с дискриминацията лелка се развряка тогава публично.
На конференция в ЕП, проведена на следващия ден, се изока: „Проблемът е ромското население – 10-12 милиона европейски граждани, които живеят почти навсякъде, не само в България и Румъния, в голяма бедност. Нека го кажем честно, това е нашият проблем”…

Стига бе!

Свиха на една еврозелка сиренцето и тя прогледна…