Янис Каргас: Не мислих дълго преди да приема предложението на Левски (видео)

OFFNews 27 юни 2019 в 20:50 1881 0

Новото попълнение на Левски Янис Каргас е очарован от обстановката в тима и разкри, че към момента най-добре се разбира с Живко Миланов.

Гръцкият защитник сподели впечатленията си пред клубната телевизия на "сините" след първите му дни в столичния гранд и обяви какви амбиции има за предстоящия сезон с фланелката на 26-кратните шампиони.

"Много съм щастлив да бъда в Левски. Първи ми впечатления са много добри. Всичко е на професионално добро. Има добър колектив и съм радостен да съм тук. Левски е голям отбор и не мислих дълго преди да приема предложението.

Всичко е наред, момчетата ме приеха много добре. Казаха ми, че Левски е голям отбор и голямо семейство. Искам да направим успешен сезон и да помогна на тима да спечели много победи.

Тук съм едва от седем-осем дни. Най-добре се разбирам с Живко Миланов. Той говори малко гръцки и можем да си говорим. И двата ни мача бяха трудни, но сега сме на такъв етап от подготовката и работим здраво. Нормално е да не сме на топ ниво.

След двадесет дни се надявам да бъдем в по-добро състояние. За мен всеки мач е важен. Излизам за победа. Искам да спечелим всички двубои.

Шампионатът е добър. Има четири-пет силни отбора, които ще се борят за първите места. Нивото в България е добро. Искам да помогна на отбора да постигне целите си. Това ще бъде добре и за мен. Стъпка по стъпка ще вървим напред и ще се борим докрай. Само Левски", каза Каргас.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови