Юве се справи с Валенсия, Роналдо изгонен в дебюта си за "бианконерите" в Шампионската лига

OFFNews 20 септември 2018 в 00:08 1920 0

Ювентус победи с 2:0 Валенсия в двубой от Група Н на Шампионската лига, като в главно действащо лице се превърна главният съдия Феликс Брих.

Сблъсъкът на стадион "Местая" беше изпълнен с много нерви и след три изпуснати чисти положения, гостите останаха с човек по-малко на терена в 29-ата минута заради червен картон на Кристиано Роналдо.

Това обаче не попречи на италианците да спечелят дузпа в края на полувремето, когато Даниел Парехо ритна с бутоните в главата Жоао Кансело, а Миралем Пянич запази хладнокръвие от бялата точка. Малко след подновяването на играта торинци спечелиха нова дузпа за фаул на Миши Батшуай срещу Леонардо Бонучи. Босненският национал отново се разписа и удвои преднината на "бианконерите". В края на двубоя Войсчех Шчесни спаси дузпа на Парехо.

Манчестър Юнайтед пък стартира участието си в Шампионската лига с победа с 3:0 над Йънг Бойс в другия мач от групата. Футболистите на мениджъра Жозе Моуриньо стигнаха безпроблемно до триумфа, в който главен герой беше Пол Погба. Халфът се отчете с два гола и една асистенция към Антони Марсиал, който оформи класиката в срещата.

В друг интересен сблълсък тази вечер европейският клубен шампион Реал Мадрид разгроми Рома с 3:0. Иско откри резултата от фаул в самия край на първото полувреме, а точен изстрел на Гарет Бейл в 58-ата минута успокои феновете на "белия балет". В добавеното време красиво попадение на резервата Мариано Диас довърши Рома.

Ето резултатите от всички мачове тази вечер:

Група Е:

19:55 часа:

Аякс - АЕК 3:0

22:00 часа:

Бенфика - Байерн Мюнхен 0:2


Група F:

19:55 часа:

Шахтьор Донецк - Хофенхайм 2:2

22:00 часа:

Манчестър Сити - Олимпик Лион 1:2

Група G:

22:00 часа:

Реал Мадрид - Рома 3:0

Виктория Пилзен - ЦСКА Москва 2:2


Група Н:

22:00 часа:

Валенсия - Ювентус 0:2

Йънг Бойс - Манчестър Юнайтед 0:3

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови