Ювентус се облича в зелено

OFFNews 21 юли 2017 в 18:35 1696 0

Първенецът на Италия в последните шест години и финалист в Шампионската лига в последния сезон Ювентус представи третия си екип за новия сезон.

Зеленият цвят е преобладаващ във фланелката, чийто дизайн е дело на фенове на "бианконерите". Фланелката е продукт на реномирания производител Adidas и е комбинация между традиция и иновативност.

Междувременно стана ясно, че Федерико Бернардески може да се счита вече за футболист на Ювентус. Шефовете на "Старата госпожа" са се разбрали по всички точки с колегите от Фиорентина. За трансфера на италианския национал "виолетовите" ще приберат 40 милиона евро.

"Брунелески", от името на известния ренесансов скулптор Филипо Брунелески, ще подпише с Юве за срок от пет сезона и ще взима по четири милиона евро на година. Крилото оставя зад гърба си 93 мача и 23 попадения за "Ла Виола".

Ден по-рано Ювентус финализира трансфера на крайния защитник Матия Де Шилио от Милан. 24-годишният бранител премина медицински прегледи и подписа петгодишен договор с шампиона на Италия.

Юве ще плати на 12 милиона евро за правата на Де Шилио. Италианският национал ще замени бразилеца Даниел Алвеш, който напусна в посока Пари Сен Жермен.

Де Шилио изигра 110 шампионатни мача за шест сезона в Милан и стигна до позицията капитан, въпреки крехката си възраст.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови