Ибра продължава с възстановяването, Моуриньо иска да го задържи

OFFNews 21 юли 2017 в 15:33 1189 0

Златан Ибрахимович продължава да впечатлява с темпото, с което се възстановява от контузията, която получи по време на мача на Манчестър Юнайтед в Лига Европа срещу Андерлехт.

Шведският нападател бе освободен от "червените дяволи" през лятото, но продължава да се труди на базата на английския тим и има, макар и минимален шанс да остане в клуба до края на сезона.

35-годишният нападател публикува видео, в което прави упражнения за крака с цел възстановяване на мускулатурата, а посланието към клипчето е типично в негов стил: "Силата е нещо без контрол".

В същото време мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели, че се надява на щастлива развръзка, която би му дала възможност да работи отново със Златан.

"Искахме да бъдем честни и открити и да му дадем възможност да вземе решение в случай, че иска да напусне. Така че нямаше нов договор, но има възможност и време да помисли, почувства и реши, от своя гледна точка той иска да продължи да играе на най-високо ниво.

Той не искаше да се крие зад тази тежка контузия. Не беше щастлив от начина, по който приключи сезона, разбира се с първи европейски трофей, но без да играе. Той иска да предизвика себе си и да продължи да играе на най-високо ниво.

"Ако решението е да остане с нас и да прецени до декември, защото не мисля, че може да играе преди декември, тогава защо да не изчакаме такъв добър играч, който дава толкова много?

Говорим, обменяме идеи, но всичко е в ръцете на господин Уудуърд и агента на Златан, но решението се взима с играча", каза Моуриньо.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews