Играчите на Барса се озъбиха на шефовете: Опитват да ни поставят под лупа и под напрежение

OFFNews 30 март 2020 в 16:51 1626 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси отправи остри критики по адрес на ръководството на клуба и обяви, че той и съотборниците му ще намалят заплатите си със 70%.

Той, както и останалите играчи на каталунците използваха официалните си профили в социалната мрежа Инстаграм, където обявиха, че "някои хора се опитват да ги поставят под лупа и под напрежение".

Ето какво съобщи Меси:

"Преди всичко искаме да разясним, че нашето желание винаги е било да се приложи намаляване на заплатите, които получаваме, защото разбираме отлично, че става въпрос за извънредна ситуация.

И сме първите, които винаги са помагали на клуба, когато сме били молени. Също така много пъти сме го прави самоинициативно в моменти, вкоито вярваме, че е необходимо и важно.

Не спира да ни изненадва това, че в клуба има хора, които се опитват да ни поставят под лупа и под напрежение, за да направим нещо, което всички сме наясно, че ще направим.

Дойде моментът да обявя, че освен намаляването на нашите заплати със 70% по време на Извънредното положение, ще направим дарения, за да може служителите в клуба да взимат 100 процента от заплатите си през това време.

Не говорихме досега, защото важното за нас беше да намерим решения, които да помогнат на клуба, както и на тези, които са най-ощетени в тази ситуация.

Не искаме да завършим без да изпратим сърдечен поздрав и много сила на всички "кулес", които преминават през тези тежки моменти, както и на тези, които чакат търпеливо края на кризата в своите домове. Много скоро ще излезем от това и ще го направим всички заедно.

Да живее Барса, да живее Каталуния".

View this post on Instagram

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови