Играчите на Тотнъм с див купон в съблекалнята след обрата срещу Аякс (видео)

OFFNews 09 май 2019 в 10:17 1967 0

Футболистите на Тотнъм са на седмото небе от щастие и има защо. Снощи "шпорите" стигнаха до сензационен обрат от 0:2 до 3:2 при визитата си на Аякс с който лондончани сътвориха чудото и се класираха за финала на Шампионска лига.

Играчите на треньора Маурисио Почетино отпразнуваха бурно успеха над амстердамци с който за първи път в своята история ще играят за трофея на най-комерсиалния турнир.

Успехът дойде след хеттрик на бразилеца Лукас Моура, който вкара последното си попадение буквално в последната секунда на двубоя.

"Емоциите ми са големи, но в момента точно е невъзможно да опиша как точно се чувствам. Гордея се с моите съотборници, много съм щастлив от факта, че вече сме на финал.

Това бе един луд мач. Това, което постигнахме, е голям подарък от Господ и аз искам да го споделя с цялото семейство на Тотнъм - съотборници, както и фенове.

Липсваха ни ключови играчи, но въпреки това успяхме да покажем характер и да стигнем до чудото. Футболът е невероятен спорт и в него всичко може да се случи. Този мач бе поредното доказателство за това нещо. Това е най-великият момент в моята кариера", каза Моура.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови