Илиан Илиев: Гоним българи, а взимаме чужденци

OFFNews 02 юли 2019 в 08:47 1109 0

"След като отминат нещата след време, цялата тежест ще падне върху нас. Няма да питат къде са играчите, а какви са резултатите", обяви треньорът на Черно море Илиан Илиев по повод скандала с полиграфа, който взриви българския футбол в края на миналия сезон.

"Каква е целта пред Черно море? Да изградим отбор. Заради някои неприятни неща ни напуснаха основни футболисти, а пък Радослав Василев предпочете оферта на друг клуб (б.р. - Арда).

Искам да имаме едно добро представяне. Сега има футболисти, които работят много добре. Когато обаче дойдат истинските мачове, психиката им не издържа.

При нас не е имало отлив на феновете. Като победихме Левски, ЦСКА и Лудогорец стадионът започна да се пълни", продължи той пред Evima Sport.

"Дайте да не навлизаме в тази тема (б.р. - скандала с полиграфа) и да няма спекулации. Дано всичко това се забрави - както футболистите, така и клубът да продължат напред.

Не тръгваме от нулата, но гоним българи, а взимаме чужденци. Какво ни казаха от ръководството? "Работим и това е", призна Илиан.

"ЦСКА, Левски и Лудогорец се подсилват усилено. Влагат се много пари. С финанси се взимат по-класни играчи. Берое се приближава до тях. Арда вижте какви играчи взима и какви условия се предлагат. Това е добре за българския футбол", смята Илиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови