Имало ли е бой в националния отбор? Селекционерът отговори на обвиненията

OFFNews 14 юни 2019 в 11:45 3690 1

Селекционерът на юношеския национален отбор по футбол Ангел Стойков коментира появилите се твърдения в пресата, че е бил шамари на двама от футболистите след мач на турнира "Валентин Гранаткин" в Русия.

Според публикацията Стойков шамаросал Димитър Стоянов от Славия и Мартин Петков - Гривата от Левски. Двамата го били вбесили с изявите си на терена.

"В съблекалнята се случиха съвсем нормални неща. Когато отборът не играе добре, е нормално да се съберем и да си поговорим.

Не съм бил нито един футболист. Просто проведохме разговор на по-висок тон. Обстановката в нашия отбор е отлична, но явно някой прави опит да я развали. В момента даже ме намирате по време на разходка заедно с момчетата", заяви Стойков пред Гонг.

Вчера нашите момчета спечелиха директния спор с връстниците си от Молдова за 7-мото място на турнира в Санкт Петербург след равенство 1:1 и изпълнения на дузпи (4:3). Отборът ни завърши мача с двама футболисти по-малко, а съперникът получи право на два 11-метрови наказателни удара в редовното време. 

И двамата футболисти, чийто имена бяха замесени в скандала, бяха на терена.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови