Интер идва като ранен звяр в Разград

OFFNews 17 февруари 2020 в 10:43 1898 0

Отборът на Интер понесе тежък удар по амбициите си за титлата в Серия А преди гостуването на Лудогорец в Разград.

Първенецът на България приема италианския гранд в четвъртък в първи двубой от 1/16-финалите на турнира Лига Европа. "Нерадзурите" записаха загуба от Лацио с 1:2 в последния кръг и отстъпиха лидерската си позиция, като вече са трети в класирането, на 3 точки от лидера Ювентус и 2 след Лацио.

Със сигурност играчите на Антонио Конте ще се опитат да се реваншират пред феновете си именно срещу Лудогорец. За подобно настроение в съблекалнята говори уругвайския национал Матиас Весино след загубата от римските "орли".

"Дадохме всичко в този мач. За съжаление малките детайли не бяха на наша страна. Не сме гледали нищо за нашия противник Лудогорец в Лига Европа все още заради днешния мач. Знаем, че всички противници в Европа са трудни, но трябва да отидем в България и да победим, защото един успех ще ни помогне да се класираме напред", сподели Весино пред клубната телевизия.

Междувременно от Лудогорец обявиха официалната програма преди сблъсъка с италианците.

Официалната пресконференция на Лудогорец преди първия 1/16 финал ще се проведе в сряда (19 февруари) от 13,30 ч. в голямата залата на „Хювефарма Арена“ (зад централна трибуна). В брифинга участие ще вземат старши треньорът на шампионите Павел Върба и капитанът Светослав Дяков. Официалната тренировка на Лудогорец преди двубоя с италианския гранд е в сряда в 18,00 ч. на клубната база.

Треньорът на Интер Антонио Конте ще даде пресконференция на 19 февруари в 19,00 ч. на стадион „Хювефарма Арена“. Отборът от Милано няма да тренира на българска земя преди двубоя с Лудогорец, който е на 20 февруари от 19,55 ч. на „Хювефарма Арена“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews