Ирландец донесе победата на ЦСКА над Берое с голове-красавци (видео)

OFFNews 07 март 2020 в 19:32 2237 0

ЦСКА демонстрира добра форма и победи Берое с 2:0 на своя стадион в мач от 24-ия кръг на Първа лига. Греъм Кери вкара и двете попадения в срещата, като те паднаха в 59-ата и 72-ата минути. Ирландецът реализира по особено красив начин и двете си попадения в тази среща. 

Така ЦСКА вече е на третото място с 46 точки, колкото има и вторият Локомотив Пловдив. Отборът на Левски, който е четвърти с 45 точки, е с мач по-малко. Утре "сините" гостуват на Ботев Враца 

Берое пък остана извън челната шестица с 37 точки, колкото има и намиращият се на шестата позиция Черно море. Старозагорци така и не можаха да преборят негативната си статистика при гостувания на ЦСКА.

Заралии загубиха за 25-и път на "Българска армия", като това беше и 12-то поредно поражение на Димитър Димитров-Херо при треньорските му визити на "червените".

ЦСКА: Бусато, Турицов, Гълъбов, Антов, Мазику, Анита, Кери, Белтраме, Ахмедов (72 - Соу), Малинов, Евандро (59 - Енрике)
Треньор: Милош Крушчич

Берое: Перниш, Стоянов, Мезаг, Фуртадо, Ангелов, Мантека (72 - Минчев), Конте, Макоута, Фал, Фонкьо (71 - Камбуров), Туба
Треньор: Димитър Димитров

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови